Hogyan tárold a füstölt finomságaidat?
A jó idő beköszöntével bizony sokszor felmerül a kérdés, hogy hogyan is tudnánk tárolni megfelelően a kolbászt, szalámit és egyéb finomságokat minőségromlás nélkül.
Természetesen a legegyszerűbb és a legjobb megoldás spájz vagy a kamra. Amennyiben nem rendelkezik otthonunk ilyen helyiségekkel, akkor sem kell lemondanunk a füstölt falatokról.
Van megoldás?
Van bizony! Mégpedig pofon egyszerű! Gondosan tekerjünk és csomagoljunk be minden terméket zsírpapírba(akár az általunk küldött zsírpapírba) majd a tegyük a hűtőszekrénybe. Amennyiben a hűtőben van szabad fiók, érdemes elkülönítve tárolni őket. FONTOS, hogy kerüljük a nejlonzacskóban tárolást!
A hűtőben kedvezőtlenebbek a körülmények (párásodás), mint egy száraz – hűvös hideg kamrában vagy spájzban, így több hónapon keresztül nem alkalmas a füstöltek tárolására!
Lehetőség szerint vásároljunk többször, de kevesebbet így biztosan elkerülhetjük az étel kidobását!
A Parasztreggeli.hu frissen, hűtve szállítja megrendelt termékeket, így a tikkasztó melegben sem kell lemondanod a kedvenc hartai disznóságaidról!