Barion Pixel Kolbászok és Szalámik - Parasztreggeli

Kolbászok és Szalámik

Kínálatunkban kizárólag ellenőrzött, saját készítésű hartai kolbászok találhatóak, amelyek a ’80-as évek óta a magyarok egyik kedvenc prémium füstölt eledele. Ismertségét az akkor Budapesti gasztrofesztivál többszörös megnyerésével szerezte (BNV díj). Különlegessége és prémiumitása a helyi minőségi hús- és fűszerválasztásban valamint a gondos elkészítésben rejlik. Sokan frissen, 1-2 hetes, még szinte kenhető állapotban is fogyasztják, de 1-2 hónapos szikkadt állagban még inkább érezhető az összeért, minőségi alapanyagok tökéletes harmóniája.

A hartai szalámi a kolbászhoz hasonló alapanyagokból és eljárással készül. Fontos különbség azonban, hogy vastagabb bélbe töltjük és hosszadalmasabb a füstölési és érlelési időszak. Az igazi nagypályás húsimádók számára a még inkább érettebb ízeket biztosítják, elsősorban a kifinomultabb füstölt áru kedvelőknek ajánljuk.
Frissen, 4-6 hetesen, még szinte kenhető állapotban is fogyasztható, de igazi különlegességét 2-3 hónaposan élvezhetitek, amikor minden egyes összetevő tökéletes harmóniába kerül egymással.

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üres!Vissza a boltba

    A termék a kosaradba került!

    Kosaram megtekintése