Barion Pixel Adatvédelmi tájékoztató - Parasztreggeli

A https://parasztreggeli.hu/ weboldal üzemeltetői tájékoztatják a weboldalra látogatókat, illetve a weboldalon található hirdetés után érdeklődőket az általuk kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól.

A https://parasztreggeli.hu/cookie-kat használhat.

Adatkezelési gyakorlatunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényen alapszik.

1. A KEZELT ADATOK KÖRE

A https://parasztreggeli.hu/oldalra látogató a kapcsolatfelvételi formon megadott alábbi adatai: név, e-mail cím, telefonszám, érdeklődő üzenetének szövege.

2. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

Közvetlen kapcsolatfelvétel: a megadott személyes adatokat és az üzenetet az érdeklődő hozzájárulásával a  https://parasztreggeli.hu/ automatikusan megküldi a szolgáltatás tulajdonosai részére kapcsolatfelvétel céljából.

A Parasztreggeli.hu üzemeltetői felvehetik a kapcsolatot a regisztrált felhasználókkal telefonon vagy elektronikusan.

3. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

A https://parasztreggeli.hu/weboldalra látogató önkéntes hozzájárulása.

A látogató a honlapon történő e-mail üzenet hirdetőnek történő elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait a https://parasztreggeli.hu/jelen tájékoztatóban meghatározott céllal kezelje, azokat adatbázisában rögzítse.

4. ADATTOVÁBBÍTÁS

A https://parasztreggeli.hu/a honlapra látogató érdeklődése esetén az általa megadott adatok szolgáltatóhoz történő továbbítása kivételével adatot harmadik személy részére nem továbbít.

5. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

Az adatkezelés az érdeklődés elküldésének napján kezdődik és a hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb 5 évig tart.

6. AZ ADATKEZELÉS MÓDJA

A  https://parasztreggeli.hu/ weboldalon megadott személyes adatokat az https://parasztreggeli.hu/biztonságos szerverén rögzíti. A https://parasztreggeli.hu/adatfeldolgozót igénybe vehet.

7. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

Az adott hirdetés iránt érdeklődő látogató bármikor jogosult tájékoztatást kérni a https://parasztreggeli.hu/által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. Az adatok törlését a látogató a kapcsolat menüponton keresztül vagy info@parasztreggeli.hu email címre megküldött levélben kérhetik. A  https://parasztreggeli.hu/ a kérelem benyújtásától számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül eleget tesz a kérelemben foglaltaknak.

8. JOGORVOSLAT

A látogató az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: www.naih.hu
Telefon: +36 (1) 391-1400
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üres!Vissza a boltba

    A termék a kosaradba került!

    Kosaram megtekintése