Barion Pixel Általános szerződési feltételek - Parasztreggeli

1, AZ ÁSZF HATÁLYA, ELFOGADÁSA


1.1. A két fél között létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) határozzák meg. Ennek megfelelően összefoglalja a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.
1.2. A honlap használatához szükséges technikai tájékoztatást, melyet a jelen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető egyéb információk biztosítják.

2, A szerződés tárgya

2.1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) érvényesek a Leitheiser Attila, Hegyi Áron, Kövesdi Sándor Péter őstermelők által közvetített termékek (továbbiakban: „Eladó”) és üzemeltetett www.parasztreggeli.hu honlapon (továbbiakban: „Honlap“) elérhető és megvásárolható termékekre, illetve elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra. A termékeket Kövesdi Sándor Péter őstermelő, Leitheiser Attila őstermelő, Hegyi Áron őstermelő értékesítik. A Parasztreggeli.hu üzemeltetői jelen dokumentumban (ÁSZF) foglaltak szerint vállalják az Interneten, a Parasztreggeli.hu webcímen elérhető weboldalain, internetes áruházán keresztül történő szolgáltatás működtetését, üzemeltetését, a szolgáltatás megrendelésétől a megrendelt áruk kézbesítéséig.

2.2. A Parasztreggeli.hu oldalon üzemeltetett működtetett internetes áruházában termékek megvásárlására van lehetőség. Az oldalon található, és a Megrendelő által megvásárolt termékek jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. Az oldalon valamennyi termék mellett található képes illusztráció, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

2.3. A Parasztreggeli.hu oldalon üzemeltetett internetes áruházában feltüntetett árucikkek megvásárlására a készlet erejéig van lehetőség. Az oldal üzemeltetése során, kellő odafigyeléssel történik az egyes árucikkek feltüntetése és frissítése. Az egyes készletek meglétéért az Eladót felelősség nem terheli.

2.4. A Parasztreggeli.hu-n értékesítők adatai

Leitheiser Attila őstermelő

Cím: 6326 Harta, Ady Endre utca 22.
Adószám: 52988365-1-23
Őstermelői ig. szám: 02T0594

Hegyi Áron őstermelő

Cím: 2458 Kulcs, Kishalom Tanya 2
Adószám: 68250315-1-27
Őstermelői ig. szám: 0297694

Kövesdi Sándor Péter őstermelő

Cím: 6326 Harta, Rét utca 39.
Adószám: 79531595-1-23
E-mail: kovesdigergo@gmail.com
Telefon: 06706108713
Őstermelői ig. szám: 4264528

Bencsik Nikolett őstermelő

Cím: 5081 Szajol, Mártírok út 6.
Adószám: 75647423-1-51
Őstermelői ig. szám: 0348155 

Horváth Roland e.v. 
6300 Kalocsa, Miskei út 3. Fsz. 3.
Adószám: 68159850-2-23
Nyilvántartási szám: 51322456​

3, A szerződés létrejötte

3.1. A két fél között a jogviszony a megrendelés leadásával jön létre. Megrendelés a Parasztreggeli.hu oldalon vagy telefonon keresztül. A megrendelés történhet Fiók regisztrációval és Vendég pénztáron keresztül. A vásárlásnak nem feltétele az előzetes regisztráció, de a regisztrációval további rendelések esetén nem szükséges majd újonnan kitöltetni az adatokat. Amennyiben regisztrálni szeretne a weboldalra, akkor a rendelés végén kérjük, adja meg személyes adatait: nevét, email címét, szállítási címét, telefonszámát, számlázási címét, s a megrendelés végén lévő „Regisztráció létrehozása” checkbox bepipálásával megtörténik a regisztráció. Egy e-mail címmel csak egyszer tud a vásárló regisztrálni.
3.2.  A regisztráció sikerességéről, valamint a megrendelés sikerességéről a Szolgáltató igazolást küld a Megrendelő által megadott email címre. A regisztráció, megrendelés és ennek alapján történő teljesítés során, egészen a kiszállításig az
Eladó az adatvédelmi jogszabályok maximális betartásával jár el. Az adatvédelmi nyilatkozat itt megtekinthető. A regisztrációt követő megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a parasztreggeli.hu nem iktatja és a későbbiekben sem lesz hozzáférhető.

3.3. A szerződés a Parasztreggeli.hu oldalon keresztül az alábbiak szerint jön létre:

(I.) Megrendelő kitölti a Számlázási adatok űrlapot. Az ajánlatkérésnek, valósághűnek és a tényeknek megfelelőnek kell lennie, az adatok tartalmáért a Megrendelő tartozik felelősséggel. A nem a valóságnak megfelelően kitöltött űrlapokból, a fiktív, hibás vagy elégtelen regisztrációból eredő károkért az Eladót értelemszerűen felelősség nem terheli.

(II.) Szolgáltató a regisztráció sikerességéről legkésőbb 24, azaz huszonnégy órán belül viszontigazolást küld a Megrendelő által megadott email címre. Az elektronikus levelet fogadó Eladó és Megrendelő esetleges technikai problémáikból eredő hibákért felelősség az Eladót nem terheli sem a regisztráció, sem a regisztrációt követő esetleges szolgáltatás teljes időtartamában sem.

(III.) A regisztráció feltétele, hogy a Megrendelő az ÁSZF-t, és az Adatvédelmi Nyilatkozatot megismerte, megtekintette és azt magára nézve kötelezőnek ismerte el. Eladó biztosítja, hogy a parasztreggeli.hu oldalon mind az ÁSZF, mind az Adatvédelmi nyilatkozat bármikor, bárki számára hozzáférhető, megismerhető. Korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amelyet a regisztráció kitöltése során megadtak. Az azonosító minden esetben a regisztrált felhasználó által megadott email cím. Két vagy több azonosítóból származó esetleges kedvezményeket összevonni nem lehet. Egy személy által csak egy élő-regisztráció lehetséges.

(IV.) Megrendelés esetén Megrendelőnek meg kell adnia a számlázási adatait, mely adatok valódiságáért felelősség kizárólag a Megrendelőt terhelik. A megadott adatok alapján állítják ki a termelők a megrendelés után a nyugtát és a számlát, majd a rendeléskor megadott email címre küldik el a Megrendelőnek. A számlakiállítás az adójogszabályok és az adóhatóság által támasztott jogi követelményeknek megfelel.

3.4.Az Eladó kijelenti és egyben vállalja, hogy a regisztráció és megrendelés során rögzített adatok a törvényi előírásnak megfelelően kerülnek rögzítésre, felhasználásra egészen a regisztrációtól kezdve a megrendelt áruk kiszállításáig. A kiszállítást saját futárral végezzük 99%-ban, de előfordulhat külsős szállító cég, amely adatkezeléséért felelősséget, szintén a törvényi előírásoknak megfelelően a kiszállító cég vállal. Az Eladó csak és kizárólag olyan szállító cégekkel működik együtt, akik a hatályos magyar törvényi előírásoknak minden szempontból megfelelnek.

3.5. Az eladó kijelenti, hogy a megrendelés leadásáról azonnal, de legkésőbb 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld Megrendelő e-mail címére, amelyben a megrendelés minden lényeges adata feltüntetésre kerül. Az elektronikus levelet fogadó Eladó esetleges technikai problémáiból eredő hibákért felelősséget ez esetben sem vállalunk.

3.6.. Az Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt termékek rendelkezésre álljanak és a Megrendelőket a teljes rendelési mennyiséggel kiszolgálja. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az Eladó törekvése ellenére előfordulhat, hogy a raktárkészlet hiány alakul ki és ezért néhány megrendelt termék nem áll kellő mennyiségben rendelkezésre. Ilyen esetekben az Eladó az alábbiak szerint jár el.

Telefonon történő egyeztetés alapján a vásárló kérésének megfelelően az adott terméket más hasonló termékkel helyettesíti vagy későbbi időpontban az adott terméket kiszállítja.

3.7. Akciós termékek a készlet erejéig rendelhetőek.

4, Díjazás/számlázás

4.1. Az oldalon feltüntetett árak az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

4.2. Az Eladó garantálja, hogy a Parasztreggeli.hu oldalon közzétett árak az egyes megrendelések tekintetében irányadóak, így a Megrendelő a honlapon elérhető és feltüntetett árak kifizetésére köteles, mely árak a rendeléskor leadott árakat jelentik. A megrendelést visszaigazoló e-mailben is feltüntetésre kerülnek ezen árak. Az árváltoztatás jogát az Eladó fenntartja, azonban ez a fentieknek megfelelően a már leadott rendeléseket nem érinti. Kivételt képez ezalól az Utánvétes fizetési mód, ahol az árak tájékoztató jellegűek. Mérlegelés után a végleges és pontos mennyiséget és árat tartalmazó értesítést kiszállítás előtt SMS-ben küldjük!

4.3. A megrendelt áruk megfizetése lehet átutalás, bankkártya (Barion), utánvét a kiszállítást végző részére, a megrendelt áruk és a nyugta vagy a számla átadásával papíralapon, vagy elektronikusan 24 órán belül. A megrendelt áruk átadásának feltétele, hogy Megrendelő azok ellenértékét megfizesse.

4.4. A kiszállítás díjazása

4.5. A kiszállítást az Eladó végzi. Az Eladó jogosult a Megrendelő felé a kiszállításért külön díjat felszámítani. A kiszállítási időpontok, díjak és a kiszállítással kapcsolatos mindenkori egyéb feltételek a weboldalon a Vásárlás és Szállítás menüpont alatt találhatóak.

5, A szerződés érvényessége, hatálya és megszűnése

5.1. Megrendelő és az Eladó között a jogviszony határozott időre jön létre, amely a konkrét megrendelés leadásától, a megrendelésben leadott áruk kiszállításáig, azok átvételéig tart. A felek között létrejött jogviszony a teljesítéssel megszűnik, ez azonban nem érinti a Megrendelő azon jogát, hogy a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendeletben rögzített elállási jogával éljen, a rendeletben meghatározott módon és feltételek betartásával.

5.2. Megrendelő legkésőbb a megrendelés visszaigazolásában foglalt kiszállítási napot megelőző munkanapon reggel 9 óráig jogosult a megrendeléstől elállni. Megrendelő a lemondást e-mailben köteles elküldeni az info@parasztreggeli.hu e-mail címre, a megrendelés azonosítóinak megadásával (megrendelő neve, megrendelés száma, szállítási cím). A jelen pontnak megfelelő lemondás esetén Megrendelőt semmilyen költség nem terheli. Szolgáltató a megrendelés lemondásának elfogadásáról visszaigazoló e-mailt küld a Megrendelő részére.

5.3. Az 5.2. pontban foglalt határidőn belüli lemondás hiányában Megrendelő köteles a kiszállított csomag átvételére. Amennyiben a csomag átvétele Megrendelőnek felróható okból mégis meghiúsul, az ebből fakadó költségek Megrendelőt terhelik, amely költségek a megfizetésig tartozásnak minősülnek és az Eladó a behajtásról a jogszabályoknak megfelelő módon intézkedhet. Kiegyenlítetlen tartozással rendelkező Megrendelő újabb megrendelésének elfogadását az Eladó jogosult visszautasítani a tartozás hiánytalan megfizetéséig.

5.4. Az Eladó jogosult a megrendeléstől elállni, ha és amennyiben tudomására jut, hogy a Megrendelő az adatközlési kötelezettségét vétkesen megszegte, illetve az Eladót megtévesztette. Ez esetben a vétkes megszegésből, illetve megtévesztésből eredő kárát érvényesítheti az Eladó a Megrendelővel szemben, a szolgáltatást megszüntetni, ha üzleti vagy jogi okokból annak fenntartására nem képes.

5.5. Amennyiben az Eladó a megrendelést bármely más okból teljesíteni nem tudja, arról a Megrendelőt e-mail-ben, vagy telefonon értesíti. Szolgáltató kijelenti, hogy ez esetben őt kárfelelősség nem terheli, ezt a Megrendelő visszavonhatatlanul tudomásul veszi.

6, Házhozszállítás

6.1. Megrendeléseket saját  futárral szállítjuk házhoz díjmentesen 9.000 Ft-os rendelési összeg felett. Felhívjuk a figyelmet, hogy
házhozszállításra csak a következő településekben van lehetőség: Budapest, Kecskemét, Paks, Dunaújváros és 20 km-es vonzáskörzetük.
6.2. Megrendeléseiket  leghamarabb  a  következő  kiszállítási  napon  tudjuk  házhozszállítani. 1 nappal a kiszállítás előtt SMS értesítést küldünk megrendelőink számára a szállítás részleteiről.

7, Személyes átvétel

7.1.Személyes átvétel is lehetséges telephelyeinken előre egyeztetett időpontban.

7.2. Rendeléskor  rendszerünk  automatikusan  a  következő  kiszállítás időpontjára regisztrálja  rendelését. Amennyiben  másik kiszállítási napon szeretné átvenni a megrendelt árut, kérjük, írja be a Pénztár Megjegyzés rovatába az átvétel időpontját a rendelés leadásakor. Az aktuális hónapban a kiszállítási napok a Főoldalon/ Mikor szállítunk legközelebb bejegyzésben érhetőek el.

8, Fizetési mód

8.1. Átutalás, Bankkártya (Barion), illetve személyesen készpénzben (Utánvét).

8.2. Banki átutalás: A rendelés követően rendezhető az összeg átutalással. Név: Leitheiser Attila., Bankszámlaszám: 51500003-10001442. Megjegyzés rovatba kérjük a rendelésszámot feltüntetni.
Bankkártya: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok az Eladóhoz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Készpénz: Futárnak átvételkor. A Megrendelő ebben az esetben köteles pontos összeggel rendelkezni a megrendelt termékek átvételéhez. Az Eladó megpróbál, de nem köteles visszajárót adni.

9, Záró rendelkezések

(I) Amennyiben a felek között létrejött szerződéssel, illetve a teljesítéssel kapcsolatban bármilyen vita merül fel, felek azt elsősorban békés úton rendezik. Amennyiben ez nem vezet eredményre, felek a jogvitájukra a Kalocsai Városi Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

(II). Az Eladó és a Megrendelők között létrejött jogviszony nyelve: magyar.(II) Az Eladó és a Megrendelők között létrejött jogviszony tekintetében a polgári jogviszonyra vonatkozó mindenkor hatályos joganyagok, jogszabályok, de különösen az 1959.évi IV. törvény, a polgári törvénykönyvről, valamint a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet, a távollevők között kötött szerződésekről irányadó.

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üres!Vissza a boltba

    A termék a kosaradba került!

    Kosaram megtekintése