Attila Gazda Bemutatkozó: „A jó füstöltáru titka a magvetésnél kezdődik…”
Édesapámnak köszönhetően ismertem és szerettem meg a hentes szakmát, s tanultam meg a sváb receptúrák fortélyait. Már 6 éves koromban segédkeztem a disznóvágásokon, így korán ellestem a hentes szakma minden csínját-bínját. Majd miután végeztem az iskolával elindítottam vállalkozásomat.
A disznótartástól kezdve, a füstölésen át egészen a húsok tárolásáig mindent a család tart kézben. Így garantált az igazi hartai minőség, melynek alapja sváb dédapáink receptje és a prémium hús ötvözete. Antibiotikumot és génmódosított takarmányt nem használok, a sertéseket kizárólag a saját magam által megtermelt gabonával és terményekkel látom el. Úgy vélem minden apró részletre érdemes odafigyelni, ezért a füstölt áruhoz használt alapanyagokat, mint az őrölt paprikát, fokhagymát és azoknak a minőségét a családi gazdaság biztosítja. Míg én a finom falatokon dolgozom, addig kedves feleségem Brigi az, aki organizáltságával adminisztrációs, ügyfél- és rendeléskezelési folyamatokat is kézben tartja. Csapatunk hamarosan bővül, ugyanis 3 porontyunk már most hasonló érdeklődést mutatnak az ízes finomságaink iránt.
A Parasztreggeli.hu segíthet olyan húsimádókhoz is eljuttatni termékeimet, akik a piac helyett, inkább otthonról élveznék a mennyei kolbász vagy friss, ropogós tepertő igazán különleges ízkavalkádját.
A Hartai Kolbásztöltők Társasága kolbásztöltő csapatépítő rendezvényeket szervez több, mint 3 éve, mely rendezvények mindig egy jó kis parasztreggelivel kezdődnek.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a kolbasztoltok.hu csapatunk megalakította a parasztreggeli.hu-t.